Ingrasaminte organice – Agrobion

Ingrasaminte organice – Agrobion

Proprietățile produsului 

AGROBION este un îngrăşământ organic natural de o generaţie nouă, bogat în microelemente de mărimi foarte mici (nano), care sunt foarte uşor asimilate de către celulele plantelor. Este produs în România pentru prima dată, începând din anul 2015. A fost testat de către ICPA Bucureşti în a.2015 și a.2016. Testările au demonstrat rezultate deosebite: Sporul de producție este între 30% – 45%. Administrarea produsului măreşte rezistenţa plantelor la secetă şi boli, îmbunătăţeşte aspectul exterior al fructelor la speciile legume, pomi și arbuști fructiferi, influențează pozitiv mărimea fructelor. Efecte deosebite s-au obținut în anii secetoşi, testele au demonstrat, că AGROBION are proprietatea de a face culturile mai rezistente la lipsa normei de apă în sol şi atmosferă.

AGROBION se prezintă ca un îngrăşământ foliar lichid cu conţinut echilibrat de macro şi microelemente, absorbit şi asimilat rapid prin frunze şi fructe cu efect puternic de stimulare a fotosintezei rezultând creşteri vegetative viguroase şi fructificare abundenta.

AGROBION se prezintă sub formă de lichid concentrat de minerale extrase din substanţe organice şi microelemente procesate printr-o tehnologie specială (nanotehnologie).

AGROBION se administrează în doza de 0,75-2,5 l/ha în funcție de specie. Această doză se administrează în 2-3 etape în funcție de fenofaza plantelor. Se poate administra prin stropiri terestru sau aerian și prin picurare. Cantitatea de apă în care se dizolvă produsul este între 150-300 l în funcție de specie și fenofaza în care se gasesc plantele.

AGROBION mai este recomandat în tratarea semințelor înainte de semanat, a răsadurilor, a rădăcinilor pomilor și arbustilor. Administrarea lui asigură o energie germinativă sporită pentru semințe, o vigoare și rezistența mai mare a plantutelor răsărite, un procent de prindere mai mare și mai rapidă a speciilor care se plantează.

NOTA : Proprietatile produsului au fost preluate din fisa tehnica aflata pe siteul producatorului :   http://agrobion.info/fisa-tehnica/

Produsul se comercializeaza in  cantitati de 1l (flacon) , 5l (bidon), 10l (bidon), 20l (bidon)

Pentru comenzi puteti direct de pe site-ul producatorului : http://agrobion.info

sau la tel : 0747 534 661 /  0 799 582 180